Toilet renovatie


Toilet renovatie?

Is uw toilet aan een opknapbeurt toe of wilt u gewoon iets heel anders? We maken een goede en strakke planning waardoor de werkzaamheden vaak maar enkele dagen duren. Mocht er geen tweede toilet aanwezig zijn in uw woning dan zorgen wij voor een tijdelijke toiletvoorziening.

Naast een toilet renovatie kunt u ook kiezen voor een complete verbouwing van het toilet. In beide gevallen kan Terpstra Bouw u helpen dit te realiseren en u volledig te ontzorgen tijdens de renovatie of verbouwing. Tussentijds inspiratie opgedaan? In goed overleg kunnen wij dit voor u aanpassen. Bespreek uw wensen met ons en wij zorgen ervoor dat u zo min mogelijk last heeft van de verbouwing!

Hangend toilet plaatsen

Bij een toilet renovatie wordt vaak het sanitair vervangen. Bijvoorbeeld bij de keuze naar een hangend toilet. Hierin moet wel een aanpassing gedaan worden, maar blijft de rest van het toilet ongewijzigd. Vanuit vroeger zijn er veel toiletpotten geplaatst die bevestigd zijn aan de vloer. Tegenwoordig worden deze potten vervangen door een hangend toilet. Heeft u nog een toilet die bevestigd is aan de vloer en wilt u naar een hangend toilet overstappen? Dan is een aanpassing nodig in de wand om het toilet aan te bevestigen.

Inspiratie opdoen?

Bekijk onze projecten om inspiratie op te doen voor uw eigen renovatie of verbouwing.

Wilt u advies over toilet renovatie?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u weten dat de kosten kunnen zijn van een toilet renovatie? Of wilt u hierin geadviseerd worden? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op voor meer informatie of een offerte:

Voor al uw verbouwingen, onderhoud en renovaties binnen- en buitenshuis

  • Verbouwen
  • Onderhoud
  • Renoveren
  • Verduurzamen

Neem contact op!