Verbouwen in huis


Wilt u gaan verbouwen in huis?

Verbouwen in huis is een investering die u terugziet in de waarde van het huis bij een eventuele verkoop. Een nieuwe keuken, toilet, badkamer of juist een schuifpui plaatsen. Zorgeloos bouwen is bij ons de standaard waarbij wij de volledige regie van het verbouwen in handen zullen nemen om aan uw wensen te voldoen

Badkamer verbouwen Friesland

Een badkamer verbouwen is een ingrijpende verbouwing, maar geeft na de tijd wel een enorme voldoening. Bovendien zorgt een nieuwe badkamer voor een waardestijging van de woning. Voldoet de huidige badkamer niet meer aan de eisen, omdat hij verouderd of aan vervanging toe is? Dan kan een verbouwing een goede oplossing zijn.

Inspiratie nodig? Kijk dan onze badkamerprojecten.

Een keuken verbouwen of uitbouwen?

Bent u verhuisd en moet de keuken verbouwd worden? Of is de keuken aan vervanging toe en wilt u graag meer ruimte creëren door middel van een aanbouw, zoals een bijkeuken? Een keuken verhoogt, net als de badkamer, de waarde van het huis aanzienlijk. Wij kunnen uw keuken verbouwen en uitbouwen en geheel van A tot Z afwerken.

Keuken plaatsen

Bij de koop van een nieuwe woning moet vaak een keuken uitgezocht worden. Deze kunt u zelf plaatsen, maar ook laten plaatsen. Een keuken plaatsen vereist kennis, de juiste apparatuur en ervaring. Een keuken plaatsen is niet zomaar gedaan middels een beschrijving.

Toilet verbouwen

Het toilet wordt het vaakst bezocht. Het is dus wel prettig en comfortabel als het toilet aan uw wensen voldoet. Is uw toilet aan een vervanging of verbouwing toe? Een toilet verbouwen is minder ingrijpend dan een keuken- of badkamer verbouwen. Moet uw wc vervangen of verbouwd worden? Dan is het wel prettig dat u weer snel gebruik maken kunt van het toilet. Wilt u geïnformeerd worden over de mogelijkheden of over onze werkwijze? Bel of vul het contactformulier in.

Schuifpui plaatsen of openslaande deuren?

Door een schuifpui te plaatsen kunt u een snelle en vrije doorgang creëren van de woonkamer naar de tuin. Ook zorgt u met een schuifpui dat er in de kamer meer ruimte en licht ontstaat in de woonkamer. Naast een schuifpui kunt u ook openslaande deuren plaatsen. De oplossingen om meer licht, diepte en ruimte te creëren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op voor meer informatie of een offerte:

Voor al uw verbouwingen, onderhoud en renovaties binnen- en buitenshuis

  • Verbouwen
  • Onderhoud
  • Renoveren
  • Verduurzamen

Neem contact op!