Overkapping en schuren


Een overkapping bouwen aan uw huis of schuur?

U kunt de overkapping plaatsen aan uw schuur of aan uw huis. Het grootste voordeel van een overkapping is dat u heeft geen vergunning nodig!

Kapschuren

Een houten kapschuur fungeert zowel als opslag en overkapping tegelijk. Een component is gesloten die vaak dient als opslag van bijvoorbeeld fietsen, tuingereedschap of tuinmeubels. Een ander component is gedeeltelijk open én overdekt. Dit component wordt vaak gebruikt als zitgedeelte, carport of garage. Verder is de nok van een kapschuur hoger dan die van een blokhut, waardoor de inhoud van een kapschuur veel groter is.

Kapschuur bouwen op maat

Terpstra Bouw kan voor u een kapschuur bouwen en plaatsen. Geheel naar eigen wens. Heeft u al nagedacht over de functie en de houtsoort voor uw kapschuur? Een kapschuur oogt niet alleen mooi en landelijk, maar is ook multifunctioneel in gebruik! Een kapschuur bouwen is niet altijd vergunningsvrij. Wij adviseren dit van tevoren altijd eerst te checken bij uw gemeente. Benieuwd naar de mogelijkheden voor het bouwen van een kapschuur? Neem dan contact op.

Een blokhut plaatsen

Wilt u een blokhut plaatsen? Een blokhut is een ideale oplossing om tuinspullen, fietsen of meubels te stallen. Ook is het mogelijk om een lounge- of logeerruimte te realiseren of om een overkapping te plaatsen die bevestigd is aan de blokhut. Ten opzichte van een kapschuur, heeft een blokhut vier dichte zijden, maar een lagere nok. Wij kunnen voor u de blokhut bouwen en de blokhut plaatsen.

Wilt u advies over het plaatsen van een overkapping, kapschuur of blokhut?

Wij hebben ervaring in het bouwen en plaatsen van overkappingen, veranda’s en schuren. Advies of een inschatting van de kosten? Neem dan contact op!

Neem contact op voor meer informatie of een offerte:

Voor al uw verbouwingen, onderhoud en renovaties binnen- en buitenshuis

  • Verbouwen
  • Onderhoud
  • Renoveren
  • Verduurzamen

Neem contact op!